Coco Mosaic - Houten wandbekledingen

Cocomosaic tegels bieden je een verantwoordelijkere keuze inzake het decoreren van muren, vloeren en plafonds terwijl op het zelfde moment een steentje wordt bijgedragen aan een groener milieu.

Cocomosaic tegels worden vervaardigd uit partikels van de kokosschelp. De partikeltjes worden dus van natuurlijke kokosnootschelpen, dewelke overvloedig aanwezig zijn in vele delen van Indonesië, afgesneden. Deze schelpen zijn makkelijk beschikbaar aangezien daar in Indonesië houtskool van wordt gemaakt. De restanten worden geassembleerd en verwerkt door vaardige en vakbekwame mensen tot Cocomosaic tegels. Ieder proces dat in de productie van de tegels verwikkeld zit gebeurt handmatig en vraagt om veel precisie en concentratie.

De kokosnoot tegels zijn licht, duurzaam, 100 procent natuurlijk en uiterst decoratief. Ze zijn bovendien vriendelijk in het onderhoud, gemakkelijk om plaatsen op een snelle en stijlvolle manier in te richten en hebben een uitgesproken exotische look. Door het gebruik van Cocomosaic beschikt u over de stijl die u zoekt en dit op een milieubewuste wijze!

 

 

De verschillende schitterende houten wandbekledingen hebben een aangenaam decoratief karakter. De collectie bestaat uit 3 lijnen die allen een ander houttype gebruiken en een typische paneelstructuur hebben. Op die manier is er een oplossing voor elk interieur. Van accentmuren en volledige wanden in privéwoonsten tot bars over restaurants en in kantoren, zo veelzijdig als de collectie is het gamma aan inspiratie.